Update

Udviklingsfaser # 1

Hvis du har lyst til at få et hurtigt overblik over, hvordan maleriet i Skive har udviklet sig fra gang til gang, skal du klikke på linket herunder.

Se OutdoorArt # 1 udvikle sig

 

OutdoorArt # 1 færdigt:

Foto fra natten, d. 28.08.2010  

Så blev det sidste penselsstrøg på maleriet ved Skive Kunstmuseum endelig sat. Og siden den smukke dag i august 2010, er Kunstmuseet tillige blevet den glade ejer af OutdoorArt-maleriet.

Branding Skiveegnen, der har været sponsor på projektet, har generøst doneret værket. Så mangler bare renovering og udviddelse af Kunstmuseet, så der bliver plads til det store værk! 

Det ekspressive landskabsmaleri i dialog med og i naturen

OutdoorArt er en revitalisering af landskabsmaleriet og skabelsen af et kreativt rum, hvori kunstneren, naturen, publikum og værket gensidigt påvirker hinanden.

 

Skive d. 28. august 2010

9. og sidste Malesession. 
 
Det er sommer, det er sol og det'n en skøn dag. Og det er dagen, hvor Erik Peitersen blev færdig med det 1. af de i alt 9 OutdoorArt-malerier. En dag fyldt med glæde og stolthed - men også en del vemod. For hvem kan skilles fra venner sine uden at fælde ...

 

Se billeder her...

Skive d. 31. oktober 2008

3. Malesession. 
Landskabet har iklædt sig efterårets farver i parkanlægget bag Skive Kunst Museum.   Først en skoleklasse og dernæst en lind strøm af interesserede besøgende sørger for heftig aktivitet omkring Erik Peitersen og maleriet hele dagen.

Se billeder her...

Skive d. 25. marts 2009

4. Malesession.
Endnu en skoleklasse har flyttet formningstime-aktiviteterne udendørs. Det er råkoldt og blæsende, så der skal arbejdes for at holde varmen. Et lokalt Tv-hold laver en reportage fra formiddagens OutdoorArt-hurlumhej.

Se billeder her... 

Skive d. 01. juli 2009

5. Malesession.
Det er sommer, det er sol og det er OutdoorArt-maledage i Skive. Både for Erik og for en stor gruppe unge, primært piger, der deltager i Kunstmuseets sommerferie maleskole.

Se billeder her...