Info


Inspirationsbog af

Erik Peitersen m.fl.:'MALEDE RUM'

Forny din bolig med en pensel!

'Malede Run' er en flot og inspirerende bog om boligindretning.

 

Den giver lettilgængelig information og letanvendelig 

inspiration om gamle, men evigt brugbare male-teknikker. 


Bestil bogen:
'MALEDE RUM'Foredrag med 
 Erik Peitersen  


Erik Peitersen er en spændende
og levende foredragsholder.

Hør f.eks. om OutdoorArt-projektet, om hans kunstneriske virke, om samarbejdet med Per Kirkeby eller måske om gamle maleteknikker. 

Klik på dette link og få mere info: 
www.erikpeitersen.dk/foredrag

Erik Peitersen: Kunstner først og fremmest

Erik Peitersen er en mand rig på talenter og ofte med mange jern i ilden. Mest kendt i offentligheden er han for sin medvirken i adskillige Tv-produktioner. Ikke desto mindre har Erik tegnet, malet og modelleret lige så længe han kan huske og det er foran lærredet med malergrej i hånden han føler sig mest hjemme.

 

Erik Peitersen maler med bred pensel eller med en kost, en pind, et bræt, fingrene eller andre forhåndenværende redskaber.

 

Erik Peitersens kunstneriske metode

Som billedkunstner udtrykker Erik Peitersen sig i et formsprog, der er ekspressivt og sanseligt. Han maler med bred pensel eller med en kost, en pind, et bræt, fingrene eller andre forhåndenværende redskaber. Den maleriske proces styres af følelserne snarere end fornuften. Materialerne kan, foruden maling, være diverse væsker som fx terpentin, øl, olie, og der iblandes ofte sand, grus, kaffegrums eller lignende for at øge værkets stoflige og sanselige struktur. 


Erik Peitersen er ekspert i gamle håndværksmæssige maleteknikker så som marmorering, lasering, illusionsmaleri og stucco lustro - en af årsagerne til at han i næsten et kvart århundrede har været fast medhjælper for Per Kirkeby. At Peitersen virtuost mestrer sådanne teknikker er tillige et forhold, som skaber en spændende kontrast til hans egen sanselige og emotionelle tilgang til malekunsten.


Herfra kan du linke til Erik Peitersen's Hjemmeside: www.erikpeitersen.dk