Update

Udviklingsfaser # 1

Hvis du har lyst til at få et hurtigt overblik over, hvordan maleriet i Skive har udviklet sig fra gang til gang, skal du klikke på linket herunder.

Se OutdoorArt # 1 udvikle sig

 

OutdoorArt # 1 færdigt:

Foto fra natten, d. 28.08.2010  

Så blev det sidste penselsstrøg på maleriet ved Skive Kunstmuseum endelig sat. Og siden den smukke dag i august 2010, er Kunstmuseet tillige blevet den glade ejer af OutdoorArt-maleriet.

Branding Skiveegnen, der har været sponsor på projektet, har generøst doneret værket. Så mangler bare renovering og udviddelse af Kunstmuseet, så der bliver plads til det store værk! 

Det ekspressive landskabsmaleri i dialog med og i naturen

OutdoorArt er en revitalisering af landskabsmaleriet og skabelsen af et kreativt rum, hvori kunstneren, naturen, publikum og værket gensidigt påvirker hinanden.

 

Skive d. 16.-18. august 2007

Opstarten:

Inden det første OutdoorArt-maleri, som faktisk hedder OUTDOOR#1, kan påbegyndes på den smukke grønne plet nedenfor Skibe Kunstmuseum, har Erik Peitersen brugt adskille år på utallige tests af maling, grunder og lærred, m.m. for at sikre sig, at udstyret kan holde til at stå udenfor i 3 år.  

  

1. Malesession:

Så da startskuddet lyder til OutdoorArt-projektets begyndelse i sensommeren 2007 er det ikke kun begyndelsen på et anderledes og grænseoverskridende dansk billedkunstnerisk projekt, det er også virkeliggørelsen af en gammel drøm for Erik Peitersen. 

1. Malesession afsluttet 18. august 2007: